Kevin Madero - Mijn eerste woord



Extra Informatie

We kennen het allemaal wel: Als kind gedragen we ons niet altijd zoals ouders dat graag zouden zien. Dat was ook bij Kevin het geval. Nu komt hij met een zeer persoonlijke ode aan zijn moeder. Op “Words” van de Bee Gees (het lievelingsnummer van zijn moeder) schreef en zong hij “Mijn eerste woord” speciaal voor zijn moeder ter ere van haar 50e verjaardag. Met tranen in de ogen stonden de gasten te luisteren naar de pakkende tekst. Dat leidde er toe dat “Mijn eerste woord” op single uitgebracht werd. Nu kunnen ook anderen van deze fantastische emotionele single genieten.

Puur en recht uit het hart. Dat is de beste omschrijving voor Kevin’s nieuwe single. Even geen uptempo track, maar puur gevoel. Een plaat waarin Kevin’s uitmuntende zangkwaliteiten en een muzikale climax samen komen.

Kevin’s vorige single “Dat komt allemaal door jou” heeft veel airplay gehad, en is lang door alle radiostations gedraaid. Met Moederdag in zicht kan het natuurlijk niet anders dan dat “Mijn eerste woord” weer een single op de juiste plek is.

Laat u verbazen door de puurheid van de single!

VideoClip

Terug naar het archief